Teamet
Vi guider din transformerende rejse

Internationalt Team af undervisere

Du vil blive guidet dybt ind i kundaliniyogaens rødder og grundlæggende teknikker af et internationalt team af dygtige og dedikerede kundaliniyogalærere. De har alle mange års erfaring og er under vingerne af nogle verdens mest erfarne yogalæreruddannere.

Vores undervisere vil sørge for, at din rejse sker i en tryg, varm og uhøjtidelig atmosfære.Vi er alle dedikerede til at formidle den yogiske visdom med ekspertise, glæde og hengivenhed.ver nedenstående undervisere også vil der måske blive præsenteret andre fantastiske undervisere. 

Guru Dharam

 - Mesterlærer

Guru Dharam Singh Khalsa er en af verden mest erfarne og værdsætte yogalæreruddannere, som i mange år studerende direkte under Yogi Bhajan, mesteren af Kundalini Yoga. 


Han har undervist kundalini yoga siden 1980 og er hovedlærer på mange af vores uddannelser verden over.


Guru Dharam er en mesterlærer, som underviser med glasklar præcision krydret med en god portion humor. Han har skrevet bogen "The Kundalini Experience" med Darryl O'Keefe og han har skabt uddannelsen Kundalini Yoga Therapy Training, som er en holistisk forståelse af mennesket.


Han er gongmester og har en dyb viden indenfor orientalsk medicin. Guru Dharam er en af grundlæggerne af den International School of Kundalini Yoga, i-SKY. 
Guru Dharam deltager og underviser i to af modulerne på uddannelsen. 

 

Pernille Angad Kaur - uddannelsesleder & mesterlærer

Pernille Angad Kaur er en af Danmarks mest erfarne Kundalini yogalærere og den første danske Teacher Trainer.

I 2019 blev hun diagnostiseret med den sjældne progressive hjernesygdom Ataksi og tager derfor fra oktober 2019 - oktober 2020 et sabbatår fra at undervise på kundaliniyogauddannelsen.

 

Hun arbejder hen imod den sidste certificering, som lead trainer (med God's grace I 2020) Teacher Trainer, lever kundaliniyogaen og har praktiseret kundaliniyoga i over 25 år og har undervist intensivt i 19 år. Hun er certificeret level 1, level 2 og færdig på level 3 sommeren 2020.

 

Pernille deler sine erfaringer og sin forståelse af kundaliniyogaen på en kreativ og uhøjtidelig måde.

 

Hun er dedikeret til at sprede kundaliniyogaen – både i og uden for Danmark og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed.

Pernille er  forfatter til den – indtil videre - eneste danske bog om kundaliniyoga. Hun er også gongmester, 

børneyogakursusudbyder, coach og healer. 

 

Benjahmin 

 - Underviser

Benjahmin Steele har praktiseret kundaliniyoga i over 10 år og er Teacher Trainer hos i-SKY.

 

Han er kvalificeret Kundalini Yoga Therapeut samt Shakti Dance Teacher.

 

Med sin store kærlighed til Shabd Guru, musik og sang, bringer han en helt særlig energi og hengivenhed til Kundalini Yoga. 


Hans intuitive, medfølende og modige tilbage til livet, giver eleverne inspirerende og healende yogiske oplevelser.

 
Er du klar til at løfte din
bevidsthed & vibration?