Det siger tidligere rejsende
Om deres transformerende rejse

Uddannelsen har ændret mit liv og givet mig et effektivt værktøj til, at komme ind i min kerne og mærke mit sande jeg og mine inderste ønsker samt en styrke til at slippe noget af alt min kontrol og hengive mig i tillid!! Og simpelthen bare være i denne crasy, crasy verden uden at vælte!:-)” - Betina

Kundalini Yoga reconnects me to the light within, it gives me strength and connects me to the flow of unconditional love within and without. 

- Pernille Angad, Kundalini Yoga teacher since 2002

Mikalas oplevelse

 

Jeg vidste jeg skulle på en rejse.

Vidste også, at den skulle gå til spændende ukendte egne, fuld af udfordringer, tests på udholdenhed og disciplin – og med masser af krydderier og skønne mennesker!

Men at mit syn på livet, verden – og mig selv – for altid skulle forandres, var en gave, jeg aldrig troede jeg skulle opleve!

KY International Teachers Training Level 1 har været en investering til, og i mig selv, som kun kan udvikle sig positivt. Hvad enten målet er at undervise i Yoga på fuldtid, deltid – eller slet ikke, har uddannelsen så mange facetter og fascinerende visdom, så man ikke kan undgå at blive både klogere og mere indsigtsfuld – på alle livets forhold!

Den inspirerende lærerstab, som kommer fra alle egne af verden, bibringer hver især uddannelsesforløbet en unik mangfoldighed, og det har for mig været helt uvurderligt. Hver lærer, sin facon, sit område. Og som studerende gør det både pensum og uddannelsesweekenderne mere overskuelige og interessante. Målet er naturligvis ufravigeligt og skal være ens for alle KY Teachers, men de forskellige lærere gør det hele mere ’spiseligt’ og sjovt!

Udover de fantastiske KY Teachers, har noget af det allerbedste for mig været ’Ordet’.

Den megen filosofi og viden med tusindvis af år på bagen, der ligger til grund for Kundalini Yoga’en, er så uendelig og smuk – og så enkel! Flere gange undervejs har jeg oplevet mig selv tænke ”Selvfølgelig” og ”Wauw!” – for der er hverken hokus pokus eller uigennemskuelig mystik bag Kundalini Yoga, og netop dét gør mig i dén grad i stand til at tage det meste med mig i mit eget liv som underviser – og menneske.

Samtidig at erfare, og fysisk mærke, effekten af de mange og specifikke Kriya’er og Mantra’er helt konkret på min krop og i mit sind, kan stadig gøre mig helt målløs! Men det er et kapitel for sig, og dem der stadig har KY til gode – kan glæde sig!

Jeg kan kun anbefale ALLE med hang til nysgerrighed på livet og lyst til at blive udfordret – og senere udfordre andre – til at tage uddannelsen!

For selv om den første del af min rejse er i hus, er den jo så langt fra slut, og jeg glæder mig hver dag over at jeg ’steg om bord’!

Wahe Guru

Mikala Betak Faber

Journalist – og Kundalini Yoga Instruktør

 
Experience is the key. It is experience that validates our understanding. Experience goes right into the heart. No words can replace experience.
 -  Yogi Bhajan

Hannes oplevelse

Survival.

I often compare my head with "Hamburg Hauptbahnhof" -a very busy station with a constant traffic rush, trains coming and going more or less nonstop.

In my head there are doubt trains, worry trains, planning trains, things to do trains... For years I tried to find a way into meditation, but my busy head takes over when the silence arrives.

 

About 3 years ago I discovered mantra meditation and I then kept on bumping into the words Kundalini Yoga. About one and a half years ago I found the most wonderful little yoga studio in Hjørring with the most vibrant and radiant owner and teacher Pernille Angad Dybro Kristensen ♡ Kundalini Yoga Love, Light and Peace.

 

I was having a very hard time at work and I needed help to survive. I was stressed, frustrated, without strength and energy.

 

I had no intentions what so ever starting with a new education!! But after half a year of kundalini yoga classes, the mix of Love, Light and Peace, going within, strenght and discipline plus my beloved mantra meditation; Upping the doses and starting with the education felt like the only way to survive.

 

Through the education, the Kundalini Yoga, the teachings and the interaction as well as support with and from my amazing fellow students I found the strength to do what was right for me.

 

I have also had the enormous privilege of seeing fellow students finding their way and their strenght.

With gratitude and love

Hanne - Psychotherapist

Tinas oplevelse

Så jeg vendte tilbage igen og igen og blev bekræftet i at denne form for yoga var lige noget for mig. Det er det med fokus på det indre. 


Åndedrættet. Energien. Og så er det det med lyden: I kundalini bruger vi ofte mantrameditation. Det kan føles grænseoverskridende i begyndelsen at sidde der og sige ret skøre lyde, men det ændrede mig. Og så besluttede jeg, at jeg ville gå i dybden med denne form for yoga igennem instruktøruddannelsen. 

Det skulle vise sig at blive en af de vigtigste beslutninger i mit liv: Den intensive træning har gjort mig klogere på mig selv. Jeg er stærkere. Mere rolig. Mere modig. Og så oplever jeg som forfatter, hvor meget godt meditation kan gøre for ens kreativitet. 

Alting har en frekvens. Selv sten. Selv mig, fandt jeg ud af. Og kundaliniyoga fik mig stillet ind på den vigtigste frekvens: Hjertets.  Og der er jeg endnu. Og der vil jeg blive.

Tina Sakura Bestle
www.tinasakura.dk

 
 

Majas oplevelse

 

Jeg har længe haft tænkt på at tage en yoga uddannelse, men har aldrig rigtig vidst hvilke jeg skulle vælge, og har ikke haft lyst til kun at holde mig til en yoga form (jeg vil helst gerne prøve det hele).

 

Jeg endte med at vælge en kundalini yoga uddannelse hos pernille, efter blot at have prøvet kundalini yoga et par gange. Jeg var godt klar over at hvis jeg skulle have en yoga uddannelse, skulle det også være en uddannelse der rykkede på det personlige plan og ikke kun lære at lave lidt morgen gymnastik ;)

 

Kundalini yogaen var helt klart den yoga form jeg var mest “bange” for, derfor vidste jeg også det ville blive en kæmpe udfordring. Nu hvor vi står og er færdige er jeg lykkelig over jeg ikke tog den nemme løsning.

 

Det har været den vildeste personlige udvikling for mig, meget mere end hvad jeg turde håbe på da jeg startede, jeg føler mig samtidig utrolig stolt over nu at kunne videregive noget, jeg virkelig har kunne mærke virke på egen krop. 

 

Trods jeg har haft et utroligt hektisk år ved siden af min uddannelse med job, bryllup og flytning, har jeg hele året følt mig støttet at vores gruppe energi og Pernille der altid står klar med hjælp når man har brug for det.

 

Man skal vælge denne uddannelse hvis man ønsker at arbejde med selv på flere planer og oprigtigt selv ønsker en udvikling, samtidig med du får nogle stærke værktøjer, der gør dig sikker i din undervisning.

 

For mig er det virkelig svært at sætte ord på min oplevelse, da det er noget der SKAL prøves, føles og udleves. Min Kundalini yoga viden, hjælper 

Maja Lemmeke Heger

http://www.holistiskhudterapeut.dk/maja-lemmeke-heger/

 

Betinas oplevelse

Jeg var rigtig glad for at opleve, at det er en uddannelse som satte krav til hver studerende. At det virkelig krævede noget af os alle for at gennemføre.

Det gør mig stolt, at tænke på alle mine KY kollegaer, for jeg ved hvad de har været igennem både fysisk og psykisk for, at nå dertil hvor de er i dag.

 

De har ikke bare være 4 uger på Bali og ”trukket” deres certifikat. Men har virkelig knoklet både fysisk og psykisk og tidsmæssigt i et år for at nå hvor de er i dag! (Sorry mht Bali ;-).

 

Hvilken effekt har uddannelsen haft på dig?

Den har ændret mit liv og givet mig et effektivt værktøj til, at komme ind i min kerne og mærke mit sande jeg og mine inderste ønsker samt en styrke til at slippe noget af alt min kontrol og hengive mig i tillid!!

 

Og simpelthen bare være i denne crasy, crasy verden uden at vælte!:-)

 

Godt råd til dem, der overvejer at starte?

Hvis du er draget, så er det fordi det er universets mening!

Gå gennem døren og du vil aldrig blive den samme!

 

Betina Casse

 

Johnnys oplevelse

 

Efter uddannelsen kan jeg med sikkerhed sige at jeg lever et liv i større bevidsthed. Jeg har fundet en ro inde i mig selv som jeg før kun kunne drømme om. Jeg har lært at stole mere på min intuition og lytte til hvad min krop og sjæl fortæller mig og dermed blive en bedre familiefar og direktør.

 

Uddannelsen har været over al forventning. Yderst kompetente undervisere med hver deres forskellige styrker og input. Uddannelsens længde giver plads til selvrefleksion, og tid til at udvikle sin egen daglige praksis og implementerer den viden man lærer ind i sin dagligdag

Min begrundelse for at tage uddannelsen var for at bedre mig selv som menneske, komme tættere på mit sande jeg og dermed blive en bedre far for mine børn og ægtemand til min hustru.  – Og det er lykkedes!

 

Johnny

 

Kirstens oplevelse

 

Da jeg boede.i New York søgte jeg som mange andre travle, ambitiøse, passionerede ildsjæle noget, der kunne få mig ud af hovedet og ned i kroppen - og som iøvrigt kunne kompensere for en livsstil med masser af restaurantbesøg, cocktails og for lidt søvn.

 

Jeg afprøvede stort set alle yoga former, men da jeg mødte kundalini yoga, behøvede jeg ikke at lede længere: allerede i første time, føltes det som at komme hjem.

 

Da jeg blev instruktør, oplevede jeg tilsvarende imponerende resultater hos mine elever. De rapporterede, at kundalini yoga hjalp dem med at slippe stress, depression, huller i selvværdet, lavt energiniveau m.m

 

Jeg bruger kundalini yoga som del af alle mine forløb i lederskab, fordi denne yogaform passer så perfekt til at møde det 21. Århundredes udfordringer med oprejst pande.

 

Mange bliver ligeså forelskede i disse geniale, videnskabsbaserede øvelser, som jeg selv blev, at de fortsætter på Pernille Dybro´s yoga uddannelse. Hvilket jeg godt forstå: både kundalini yoga og Pernille har mine varmeste anbefalinger

 

Kirsten Stendevad

Forfatter til Fremtiden er Feminin Mentor i Visionært Lederskab Founder

& SH-EO Illumina International’

www.kirstenstendevad.com

 

Martins oplevelse

Jeg stiftede for første gang bekendtskab med Kundalini yoga i 2010.

Jeg blev hurtig meget betaget af måden at arbejde med sin krop på.

Idet jeg arbejde med kropsterapien til daglig ved jeg hvor vigtigt det er at have en fri og smidig rygsøjle. Det giver Kundalini yogaen.

Hertil også en mentalt lethed og overskud.

Jeg har siden 2010 lavet Kundalini yoga flere gange om ugen og ALTID et par øvelser hver morgen .

Jeg har prøvet mange Kundalini instruktører, men Pernille er klart den mest passioneret og dygtigste af dem alle.

 

Jeg kan virkelig mærke at alt kommer fra hjertet når hun underviser .

Så skynd dig at komme igang - din krop vil elske dig for det.

Martin Bonde Mogensen

Medindehaver af Kropsinstituttet og Zen Luxury Travels

 

Kristinas oplevelse

 

Jeg sprang spontant ud i Pernilles instruktøruddannelse i kundaliniyoga uden overhovedet at have prøvet en session. Men jeg havde talt med Pernille og var faldet for ideen om at lære at arbejde indefra og ud – og ikke omvendt, som er tilfældet i mange andre yogaformer.

Jeg tror på, at du skal arbejde med det indre for at finde årsagen til flere sygdomme såsom smerter i ryggen eller nakken.

 

Kundaliniyoga er lige er noget for mig, fordi den presser mig fysisk og udfordrer mig mentalt. Jeg når ind til min sjæls kerne og lytter til den – og så mærker jeg mig selv endnu mere.

 

Når jeg ligger på yogamåtten og praktiserer kundalini i min daglige praksis, mærker jeg en ro som aldrig før. Min praksis er er blevet min psykolog, og ved at arbejde med det indre har jeg fået bearbejdet både mine stressproblemer og fysiske problemer – blandt andet med spændinger.

Jeg har samtidig sluppet gamle traumer, som forstyrrede mit liv, og nu kan jeg bedre leve i nuet – frit, imødekommende og uden fordomme.

 

Jeg er kommet i langt større fysisk og psykisk balance, og jeg lytter til min krop.

Kundaliniyoga har ændret mit liv og gjort mig til et lykkeligere menneske.

 

Kristina Wagner Røjen

 

Esbens oplevelse

Jeg havde tidligere lavet kundalini-yoga og meditation on and off.

Men da min søn døde af kræft, var jeg nødt til at gøre noget radikalt så at den endeløse sorg kunne passere igennem mig uden at sætte sig som blokeringer.

 

For at tvinge mig ind i en solid yoga-rutine tog jeg en uddannelse i kundalini yoga hos Pernille Dybro.

 

Sorg er (også) meget fysisk, og yogaen var med til at transformere sorgens enorme og potentielt destruktive kraft og give den en mere konstruktiv retning (hvilket blandt andet resulterede i min bog "Min usynlige Søn - kunsten at leve med sine døde resten af livet").

 

Yoga dyrket systematisk har også vist sig at have mange andre gode effekter.

 

For eksempel håndterer jeg stress bedre og er blevet mere nærværende - hvilket blandt andet har vist sig yderst nyttigt i mit job som radiovært.

 

For kundalini yoga er ikke tyngdeløs new age-tåge.

Går man disciplineret til værks, virker det.

Esben Kjær 

Radiovært, Forfatter, foredragsholder

esben@esbenkjaer.dk

s

 

Lotus oplevelse

 

Hvornår og hvordan fik du ideen til at tage uddannelsen?

Jeg fik ideen til en yogatime, under den afsluttende meditation hos mit lokale kundalini yoga center i Hillerød, hvor min indre stemme hviskede til mig, at jeg skulle være kundalini yoga lærer. Så jeg lyttede til min intuition og ansøgte med det samme, da jeg elsker Kundalini yoga.

Hvad betyder Kundalini for din hverdag idag?

Kundalini falder meget naturligt ind i min hverdag. Jeg har dyrket yoga og meditation i næsten halvdelen af mit liv, da jeg besluttede at tage uddannelsen selv. Jeg havde på det tidspunkt oplevet mange yoga former der føltes som en sportsgren eller som noget jeg kun følte hørte til nede i yogacenteret, hvor Kundalini yoga for mig blev en forlængelse af hverdagen og rammen rundt om min dag, som støtter mig i at leve mest optimalt i hverdagen.

 

For mig er Kundalini yoga den ”køremanual” til min krops og sinds systemer, som jeg ville ønske jeg havde fået i dåbsgave - og udover min praksis, så bruger jeg Kundalini yoga teknologien og videnskaben som en slags værktøjskasse, hvor jeg hiver de redskaber op der passer til de oplevelser, følelser og tanker jeg nu står med.

 

Og der er altid et kundalini-redskab der kan hjælpe.

For mig er det en teknologi, ligesom min iPhone eller min blender, som gør at jeg kan lidt mere med mit liv, min krop, mit sind og min energi, end jeg kunne uden kundalinien. 

For mig er kundalini yoga en effektiv teknologi og videnskab til at transformere energier. Ligesom at vand kan være flydende, som damp eller som is, så kan vores energier have forskellige konsistenser eller vibrationer - og med kundalini yoga kan vi lærer at mærke vores energier og vibrationer, og forstå hvordan de bevæger sig og ikke mindst hvordan vi kan bevæge dem.

Hvordan har uddannelsen været i forhold til dine forventninger?

 Jeg havde absolut ingen forventninger om uddannelsen, da jeg tror på at man modtager mest, hvis man ikke allerede er fyldt op. Jeg vil dog gerne anbefale et åbent sind.Min tilgang var meget, at jeg prøvede at mærke mere, end jeg tænkte.

Og jeg synes jeg fik meget ud af at lytte til fornemmelserne i min krop, fremfor mine tanker, da det jeg primært fik ud af uddannelsen, var fællesskabet, løft af bevidstheden om mig selv og en upgrade af min energi.

Hvad er dit bedste minde fra uddannelsen? 

Fællesskabet. Holdet og den energi der var på holdet, når vi sad og chantede til sadhana, mens luften var dugfrisk og solen langsomt stod op.

Hvilken effekt har uddannelsen haft på dig?

Jeg har fået nogle redskaber til at udtrykker min viden og erfaring med energi, som jeg rent faktisk føler kan hjælpe menneskeheden.

Jeg giver ikke bare folk en fisk, men jeg lærer dem at fiske.

 

Jeg har længe ledt efter et sprog at udtrykke min livslange observationer og fornemmelser af energi igennem, hvor jeg føler kombinationen af psykologi, kvantefysisk og kundalini er super, da energi bedst kommunikeres gennem oplevelser. Gennem at mærke og have sin egen oplevelse. Alt der tæller er din oplevelse og dit møde med dig selv. Det er visdommen og gaven - uanset om du ønsker at opleve gennem yoga eller noget andet. Det hele er bare oplevelser der lader os opleve os selv, som jeg ser det.

 

Så det har givet mig mere klarhed, fordi det har givet mig et mere klart sprog, som gør at jeg kan stå mere i mig selv, fordi jeg rent faktisk kan kommunikere hvad jeg er og kan.

 

Det betyder jeg føler jeg er blevet mere mig selv, med Kundalini teknologien, og mindre historier, ideer og vaner.

Godt råd til dem, der overvejer at starte?

Lyt til din intuition.

Kundalini yoga er ikke en uddannelse – det er for mig en oplevelse og en måde at opleve mig selv.

Selv hvis du allerede har en helt masse af den viden der bliver undervist i, hvilket jeg havde, så vil det helt sikkert stadig give dig noget, da en ting er at have en masse viden i tankerne - og en helt anden ting er at integrer den i din krop, have en oplevelse  og virkelig mærke visdommen bag alle ordene.

 

Og det føler jeg er det uddannelsen virkelig gør – den tager din viden og integrer den i dine celler, underbevidsthed, overbevisninger og dit nervesystem som en oplevelse når du laver yogaen, er en del af fællesskabet, spiser maden og oplever det hele.

Jeg kan mærke kundalini yogaen er et redskab der gør noget godt for mig, som en teknologi eller et redskab der lader mig møde mig selv

på en måde der er nærende for mig.

Lotus Dayánde

www.lotusdayande.com

the Library Of Vibration Elevation aka. the LOVE

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now